Twaróg formowany półtłusty

Klasyka, która lubi się z codziennością — Twaróg półtłusty Lublanka to smak, który znamy od pokoleń. Wyrabiany tradycyjnymi metodami, z mleka pochodzącego z polskich gospodarstw, zachwyca naturalnie zwartą konsystencją i przyjemnie wyrazistym smakiem. Idealny do serników, past kanapkowych, naleśników czy pierogów. To codzienny wybór tych, którzy cenią prosty skład i sprawdzoną jakość – bez zbędnych dodatków.

  1. powstaje z polskiego mleka
  2. bez konserwantów i zbędnych dodatków – jak dawniej
  3. sprawdza się w codziennej kuchni – od śniadania po pierogi

Z czym się lubi:

  • sernik
  • pierogi z ziemniakami
  • śniadaniowa pasta z rzodkiewką
  • naleśniki z owocami
  • sałatki
  • smoothie
  • i wiele więcej!

Wartości odżywcze

w 100 g produktu

Wartość energetyczna 520 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,3 g
Węglowodany 3,9 g
w tym cukry 2,0 g
Białko 18,0 g
Sól 0,04 g

Skład: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych.

Masa netto

250 g

Może zainteresują Cię również...