EKO Twaróg półtłusty Lublanka
Klasyka, która lubi się z codziennością — twaróg półtłusty Lublanka to połączenie wyselekcjonowanego polskiego mleka i tradycyjnych metod produkcji, które znamy od pokoleń. Ma delikatną, naturalnie zwartą konsystencję i wyrazisty, ale przyjemny smak. Idealny do serników, past kanapkowych, naleśników i pierogów. Codzienny wybór tych, którzy cenią prosty skład i sprawdzoną jakość.
powstaje z ekologicznego mleka – bez dodatku mleka w proszku konserwantów
źródło naturalnego białka i wapnia – prosto z natury
dla tych, którzy lubią dobry smak i prosty skład na pierwszym miejscu
Z czym się lubi:
- sernik
- pierogi z ziemniakami
- śniadaniowa pasta z rzodkiewką
- naleśniki z owocami
- sałatki
- smoothie
- i wiele więcej!
Wartości odżywczew 100 g produktu |
|
|---|---|
| Wartość energetyczna | 505 kJ / 120 kcal |
| Tłuszcz | 4,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
| Węglowodany | 4,0 g |
| w tym cukry | 4,0 g |
| Białko | 17,0 g |
| Sól | 0,05 g |
Skład: Ekologiczne mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
| Masa netto | 286 g |
|---|








