Twaróg formowany tłusty

Pełnia smaku i kremowej przyjemności — Twaróg tłusty Lublanka to doskonały wybór, gdy liczy się wyjątkowa konsystencja i intensywny, lekko śmietankowy smak. Produkowany według tradycyjnych metod na bazie polskiego mleka, świetnie sprawdza się w słodkich i wytrawnych daniach. Do serników, past, naleśników, ale też jako smarowidło na chrupiącym pieczywie – jest naturalny, sycący i po prostu… bardzo dobry.

  1. z polskiego mleka, zgodnie z tradycyjną recepturą
  2. dla tych, którzy lubią domowe, konkretne smaki bez kompromisów
  3. idealny do wypieków, smarowania i domowych past

Z czym się lubi:

  • sernik nowojorski lub klasyczny
  • naleśniki na słodko
  • pasta z jajkiem i szczypiorkiem
  • kanapka z pomidorem
  • pierogi z twarogiem i miętą
  • pieczone warzywa
  • i wiele więcej!

Wartości odżywcze

w 100 g produktu

Wartość energetyczna 665 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,5 g
Węglowodany 3,5 g
w tym cukry 3,2 g
Białko 16,0 g
Sól 0,06 g

Skład: Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych.

Masa netto

250 g

Może zainteresują Cię również...