Eko Jogurt naturalny 3% Lublanka
Łagodny, kremowy i naprawdę naturalny — Eko Jogurt Lublanka to codzienny wybór tych, którzy cenią prosty skład i ekologiczne pochodzenie. Powstaje z pasteryzowanego mleka od sprawdzonych gospodarstw oraz żywych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Idealny do zdrowych śniadań, obiadów, przekąsek i dań z różnych stron świata. Smakuje tak, jak powinien — czysto, świeżo i prawdziwie.
produkowany z ekologicznego mleka
gęsty, kremowy i łagodny
świetny wybór na śniadanie, lekki lunch lub zdrową przekąskę.
Z czym się lubi:
- z domową granolą i owocami
- do smoothie
- jako baza do sosów i dipów
- do placków ziemniaczanych lub naleśników
- na szybkie drugie śniadanie
- do dań kuchni bliskowschodniej i indyjskiej
- i wiele więcej!
Wartości odżywczew 100 g produktu |
|
---|---|
Wartość energetyczna | 250 kJ / 60 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,10 g |
Skład: Ekologiczne mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Masa netto | 250 g |
---|