Eko Jogurt naturalny 3% Lublanka

Łagodny, kremowy i naprawdę naturalny — Eko Jogurt Lublanka to codzienny wybór tych, którzy cenią prosty skład i ekologiczne pochodzenie. Powstaje z pasteryzowanego mleka od sprawdzonych gospodarstw oraz żywych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Idealny do zdrowych śniadań, obiadów, przekąsek i dań z różnych stron świata. Smakuje tak, jak powinien — czysto, świeżo i prawdziwie.

  1. produkowany z ekologicznego mleka
  2. gęsty, kremowy i łagodny
  3. świetny wybór na śniadanie, lekki lunch lub zdrową przekąskę.

Z czym się lubi:

  • z domową granolą i owocami
  • do smoothie
  • jako baza do sosów i dipów
  • do placków ziemniaczanych lub naleśników
  • na szybkie drugie śniadanie
  • do dań kuchni bliskowschodniej i indyjskiej
  • i wiele więcej!

Wartości odżywcze

w 100 g produktu

Wartość energetyczna 250 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 4,2 g
w tym cukry 4,2 g
Białko 3,3 g
Sól 0,10 g

Skład: Ekologiczne mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Masa netto

250 g

Może zainteresują Cię również...